Hlavní obsah

Strahov ovládne špinavý rock z pekel

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Těžkotonážní syrový rock čpící olejem a znějící řevem nadupaných mašin přesně v odkazu nejlepších motorkářských kapel okořeněný rock´n´rollem a hard corem nabízí londýnsko-hamburská parta Lucifer Star Machine, která vystoupí 1. října v Praze na Strahově.

Foto: LucieferStarMachine

Lucifer Star Machine

Článek

Kérky na rukou pěti muzikantů nejsou namalované a kožený černý oděv nic nepředstírá. Lucifer Star Machine nejsou umělým projektem, snažícím se vézt na módní vlně, tvoří je muzikanti odkojení Poison Idea, Misfits a Motörhead i belgickými La Muerte.

Začínali v Londýně v roce 2002 a jezdili turné s Anti Nowhere League, Demented Are Go a Peter Pan Speedrock. První singl Death baby jim v roce 2004 produkoval bubeník Damned Rat Scabies. Postupně se etablovali a vyšly jim dvě desky.

Protože se však jejich zpěvák Tor Abyss přestěhoval v roce 2012 do rodného Německa, nezbylo mu, než kapelu přestavět. To se mu povedlo, třetí deska Rock´n´roll Martyrs z roku 2013 se dočkala vysokého hodnocení.

Před lucifery vystoupí nová kapela Time Shifters, ve které se sešli bývalí, ale i současní členové: Garáž, Bobcats, Gangnails, Ant Mafia, Dirty blondes a Two finger slide, hrající melodický street punk s výraznými prvky rock´n´rollu. osobitost dává kapele zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám