Hlavní obsah

Enrique Iglesias vystoupí v prosinci v České republice

Právo, jaš, kul

Španělský popový zpěvák Enrique Iglesias, jenž má na kontě více než sto šedesát miliónů prodaných nosičů, odehraje v rámci svého turné Sex and Love koncert v Praze. Stane se tak 18. prosince v Tipsport Aréně. Předprodej vstupenek začne v pátek.

Foto: ČTK

Enrique Iglesias se u nás představí poprvé.

Článek

Jednačtyřicetiletý Enrique Iglesias je rodák z Madridu, přičemž jeho otcem je zpěvák Julio Iglesias. Debut vydal v roce 1995 a postupně na něj navázal alby Vivir (1997), Cosas Del Amor (1998), Enrique (1999), Escape (2001), Quiz (2002), 7 (2003), Insomniac (2007), Euphoria (2010) a Sex And love (2014). Během kariéry si na konto připsal mnoho různých ocenění, přičemž se prodalo až více než 100 miliónů jeho nahrávek.

Kromě hudby se věnuje také herectví a do povědomí veřejnosti se dostal i kvůli dlouholetým vztahům s ruskou tenistkou Annou Kurnikovovou.

Filip S. Filipov z pořádající agentury ART BG řekl: „Fanoušci se mají rozhodně na co těšit, Iglesias přiveze velkolepou show plnou živého latinskoamerického popu. Obvykle si během koncertů vybere z publika na pódium jednu z divaček, aby jí zazpíval jeden ze svých hitů.“

Sex and Love na podporu stejnojmenného alba je dvanáctým koncertním turné zpěváka. Navštívil s ním již Ameriku, Asii, Afriku a nyní koncertuje po Evropě. V České republice však vystoupí poprvé.

Reklama

Výběr článků

Načítám