Hlavní obsah

Tortured Soul obalili taneční beaty klasickým soulem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 18. září se v pražském Lucerna Music Baru zastaví američtí Tortured Soul, kteří se inspirují v soulové klasice sedmdesátých let a přenášejí ji až do housových vod.

Foto: Lucerna Music Bar

Tortured Soul

Článek

Tři šikovní muzikanti dokážou v minimální sestavě bicí-basa-klávesy vytvořit působivě bohatý zvuk. Tancechtiví posluchači si přijdou na své a obzvláště je ocení fanoušci Prince, Jamiroquai či Stevieho Wondera.

Lenny Kravitz o nich řekl, že „Tortured Soul zní jako hudba, na kterou bych chtěl vstávat v sobotu ráno, kdy se derou sluneční paprsky skrz okno“. Pozitivní atmosféru a tepající beaty najdete i na jejich nové studiové desce Hot For Your Love Tonight, kterou věnovali památce klávesisty a zakládajícího člena Ethana Whitea. Zemřel v březnu 2015 ve věku 39 let.

Vstupenky na koncert jsou v předprodeji na pokladně Lucerna Music Baru, na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám