Hlavní obsah

Na festival stand-up komiků do Prahy přijedou účinkující z 12 zemí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhruba padesát stand-up komiků z dvanácti zemí slíbilo účast na festivalu Prahaha International Comedy Festival, který vypukne 3. listopadu v Praze.

Foto: prahahacomedy.com

Vystoupí i Ester Kočičková

Článek

Vystoupení proběhnou v češtině, angličtině a němčině na několika místech v Praze a částečně i v Brně.

Anglicky budou hovořit třeba Charmaine Davies, Aideen McQueen, Daliso Chaponda, Geoff Whiting, John Gordillo, Marcel Lucont, Nathan Caton či Zoe Lyons, německy Urban Priol, Lars Reichow nebo Alfred Dorfer a česky Iva Pazderková, Ester Kočičková, Petr „Nasty“ Cerha, Arnošt Fraunberg či Dominik Herman Lev.

Na velvyslanectví i v Pražské křižovatce

„Představení budou pojata spíše komorně, půjde hlavně o přímý kontakt s divákem. Pozvali jsme opravdu zvučná jména světové stand-up komedie, protože dobrého humoru na světě není nikdy dost,“ vysvětlil jeden ze zakladatelů akce Rainer Schumacher.

Někteří z komiků vystoupí v pražských divadlech, jiní třeba v Mosaic Housu, v budově německého velvyslanectví či v centru Pražská křižovatka.

Ceny lístků se pohybují od 99 do 599 korun. Podrobnosti o umělcích, představeních a vstupenkách naleznete na www.prahahacomedy.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám