Hlavní obsah

Čtvrtníček se vrací jako hochštapler z autobazaru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr Čtvrtníček se vrací jako Kája Čížek, podvodník z Autobazaru Monte Karlo. Další řadu sitkomu uvidí od října diváci Stream.cz.

Foto: Stream.cz

Jaroslav Plesl, Petr Čtvrtníček a Lucie Polišenská

Článek

V jedenácti nových dílech seriálu Autobazar Monte Karlo se Kája opět snaží vydělat milióny praktikami, s jejichž etikou si hlavu neláme. Asistovat mu bude věrná Bublina (Lucie Polišenská) a mechanik Bóďa (Jaroslav Plesl). Režie se ujal Andy Fehu.

Petr Čtvrtníček si už zahrál v jeho celovečerním debutu Nenasytná Tiffany, který představil na loňském Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

„Druhá řada Autobazaru Monte Karlo se díky neutuchajícímu zájmu stala nevyhnutelností a také velkou výzvou. Jednotlivé epizody té první totiž dosahují v průměru tři čtvrtě miliónu přehrání. Uvědomujeme si, že navázat na takový úspěch nebude snadné, ale právě to nás baví. A pevně věříme, že nadšení a odhodlání, se kterým jsme se do natáčení pustili, bude na výsledku znát a ten pak bude bavit i naše diváky, ” říká šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.

Foto: Stream.cz

Autobazar Monte Carlo

„Scenáristický tým (Robert Geisler, Tomáš Hodan) zůstal nezměněn a ani tentokrát tvůrčí krizí netrpěl. Zážitky fanoušků seriálu, o něž se s námi podělili, a vynalézavost některých prodejců ojetin, kteří obelhávání zákazníků ‚vytunili‘ o digitální podvody, nám byly bohatým zdrojem inspirace. K jejich převedení do seriálové podoby jsme oslovili Andyho, který nás přesvědčil svou dosavadní tvorbou. Autobazar Monte Karlo navíc nebude jeho jediným režijním počinem pro Stream.cz,“ dodává producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ.

Ve vedlejších rolích se objeví Eva Nosálková-Leinweberová, Lubor Šplíchal, Leoš Noha, Martin Myšička, Pavel Šimčík nebo Ondřej Bauer.

Dění ze zákulisí natáčení můžete sledovat už nyní zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám