Hlavní obsah

Léto vrcholí ve Vroutku s Dub FX, Modestep, Nnekou a Monkey Business

Novinky, Stanislav Dvořák

Poslední prázdninový víkend tradičně patří festivalu Rock for Churchill ve Vroutku nedaleko Žatce, kde vystoupí téměř čtyřicet interpretů.

Foto: rfch.cz

Dub Inc

Článek

Vroutek je pověstný svým zaměřením na žánry jako funk, drum and bass, hip hop, reggae a dubstep, čímž se vymyká průměru českých festivalů.

Letos přijede mimo jiné australský performer Dub FX, kombinující většinu uvedených stylů, a festivalovou premiéru v ČR zažije úžasná zpěvačka nigerijského původu Nneka, která spojuje soulový vokál s prvky elektroniky a reggae.

Přijedou také britští Modestep, balkánský koktejl bude servírovat bosenská parta Dubioza Kolektiv, reggae a dub přivezou francouzští Dub Inc, indie-rock a pop zase belgická dvojka Balthazar a The Sore Losers. Z česko-slovenských kapel se můžete těšit na Iné Kafe, Monkey Business, Prago Union, Skyline, Vypsanou fixu, Mydy Rabycad, Fast Food Orchestra, Zrní a další.

Dvoudenní vstupenky jsou v předprodeji za 900 Kč (+ poplatky), jednodenní za 700 Kč (+ poplatky). Veškeré informace najdete na www.rfch.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám