Hlavní obsah

Nová DVD: Jak se zbavit nevěsty, Řachanda a Zootropolis: Město zvířat

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vycházejí tři novinky. Česká komedie Jak se zbavit nevěsty, česká pohádka Řachanda a americký animovaný Zootropolis: Město zvířat.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Jak se zbavit nevěsty

Nová DVD

Eva vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku. S bývalým manželem má skvělý vztah a jak říká její kamarádka: „Nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady.“ A pak se málem políbí, následuje pozvání na večeři při svíčkách, a Honza se vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě, ale s někým jiným…

Jak se zbavit nevěsty, Česko 2016, komedie, 89 min., režie: Tomáš Svoboda, hrají: lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestešová, Jana Švandová a další.

Řachanda

Nová DVD

Pohádka o jedné rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Když se tahle trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali naučit lidé. Že tak, jak se chováme k ostatním, tak se chovají oni k nám.

Řachanda, ČR 2016, pohádková komedie, 104 min., režie: Marta Ferencová, hrají: Aleš Bílík, Denisa Pfauserová, Vladimír Polívka, Bolek Polívka, Vilma Cibulková a další.

Zootropolis: Město zvířat

Nová DVD

Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen tady najdete luxusní čtvrti, jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Žijí tu společně zvířata ze všech koutů světa. Když však do města dorazí strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace.

Zootropolis – Město zvířat, USA 2016, animovaný, 109 min., režie: Byron Howard, hrají (v českém znění): Tereza Martnková, Petr Lněnička, Zbyšek Horák, Lumír Olšovský, Jitka Smutná a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám