Hlavní obsah

Nová alba: Viola Beach, Peter Aristone a Dinosaur Jr.

Právo, Jaroslav Špulák

Novinky tohoto týdne jsou poměrně přitažlivé. Na světě je posmrtný debut kapely Viola Beach, minialbum Petera Aristonea či již jedenáctý počin formace Dinosaur Jr.

Článek

Viola Beach: Viola Beach

Foto: Fuller Bearns

Nová alba

Debutové album britské indiepopové skupiny Viola Beach vyšlo poté, co měla kapela letos v únoru ve Švédsku autonehodu, při které všichni členové zahynuli. Kolekce se ihned po svém vydání dostala na první místo britského prodejního žebříčku. Odhalila současně, že v této formaci byli talentovaní autoři i hudebníci.

Peter Aristone: Gold

Foto: BrainZone

Nová alba

Přestože je Peter Aristone Slovák, který žije v Praze, jeho aktuální EP vyšlo nejprve v USA, kde bodovalo v hitparádě MTV U a následně ho propagoval na pětiměsíčním turné s Markem Broussardem. Nyní Peter Aristone, který má za sebou halové turné s Teamem, vydává nahrávku Gold fyzicky v Česku a na Slovensku. Vydání doprovází nový videoklip ke skladbě Fire Inside.

Dinosaur Jr.: Give A Glimpse of What Yer Not

Foto: Jagjaguwar

Nová alba

Americká alternativně-rocková kapela Dinosaur Jr., jež je na scéně již od roku 1984, vydává již jedenáctý počin. Je syrový, velmi záživný a energický. Na kolekci je jedenáct nových skladeb.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám