Hlavní obsah

Slavné selfie vzniklo jako nepovedený žert

Právo, jaš

Slavný selfie snímek americké moderátorky Ellen DeGeneresové s Meryl Streepovou, Jennifer Lawrenceovou či Bradem Pittem, jenž spontánně vznikl během předávání Oscarů v roce 2014, byl prý důsledkem nepovedeného žertu.

Foto: ČTK

Momentku DeGeneresová zveřejnila na Twiteru.

Článek

Britskému deníku Daily Mail jeho příběh totiž nedávno prozradila sama moderátorka DeGeneresová. Uvedla, že původně žert spočíval v tom, že měla požádat Meryl Streepovou, aby se s ní vyfotila.

„Potom bych jí ale řekla, aby tu fotografii udělala ona, takže by na ní nakonec nebyla,“ vysvětlila svůj prvotní záměr DeGeneresová.

Plán nakonec překazil herec Bradley Cooper, který se nabídl, že fotografii udělá on, přičemž se k trojici následně připojily další hvězdy. „Netušila jsem, že se to takhle stane,“ řekla DeGeneresová.

Momentku DeGeneresová zveřejnila prostřednictvím Twitteru. Fotografie, na níž se kromě zmíněných objevili například i Kevin Spacey, Julia Robertsová, Angelina Jolie a další, pak během prvních dvou hodin zaznamenala více než dva milióny sdílení a stala se do té doby nejsdílenější na Twitteru vůbec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám