Hlavní obsah

Bezva ženská hlásí: Dotočeno!

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední klapka úspěšné filmařské dvojice Jiří Vejdělek–Tomáš Hoffman dokončila natáčení nové romantické komedie Bezva ženská na krku s Petrou Hřebíčkovou v titulní a Ondřejem Vetchým a Jiřím Langmajerem v hlavních mužských rolích. Producent Hoffman a režisér Vejdělek (Ženy v pokušení, Muži v naději) si tentokrát role vyměnili, přičemž společně napsali scénář.

Foto: Cinemart

Petra Hřebíčková a Ondřej Vetchý.

Článek

Eliška je na jeho začátku na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla, ovšem do té doby, než ji na prahu čtyřicítky mile a korektně požádá o rozvod.

Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce, kde ji nastěhují do jednoho domu s nerudným, jízlivým a hulvátským hrobníkem Božíčkem, který po špatných zkušenostech s „ženskejma definitivně skončil“. Eliška má ovšem na chlapy momentálně také spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit…

„Zajímalo mě napsat příběh o ženě, která byla zvyklá, že se o ni někdo stará a hýčká ji, a náhle je vystavena situaci, kdy se o sebe musí postarat sama. Hlavní postavy musí překonat řadu nesnází. Někdo by v tom možná viděl látku pro drama, ale pro mě je vždy boj s nepřízní osudu východisko ke komedii,“ říká Jiří Vejdělek o filmu, který bude mít premiéru 13. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám