Hlavní obsah

Filmové premiéry: Legenda o Tarzanovi, Belgica a Short Skin

Právo, Věra Míšková

Skupina Lucie se poprvé představí na plátnech kin ve filmu Lucie: Příběh jedný kapely. V thrilleru Očista: Volební rok se smí 12 hodin beztrestně zabíjet, okrádat, znásilňovat. Do kin vstupuje i nová Legenda o Tarzanovi. Z festivalu v Sundance si odnesl cenu příběh dvou bratrů Belgica. Mike i Dave sháněj holku je katastrofická komedie, Short Skin zase kombinace rodinného dramatu, příběhu o dospívání a letní love story.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 26. týden

Článek

Lucie: Příběh jedný kapely

Příběh kapely Lucie nabízí dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely a záznamy, o kterých si všichni mysleli, že už ani neexistují. Otevřené zpovědi členů kapely nakreslí portrét čtyř výrazných osobností, které spolu leckdy nedokázaly sedět v jedné místnosti, přesto se potkávají na jednom jevišti.

Trailer k filmu Lucie: Příběh jedný kapely Video: Bontonfilm CZ

Lucie: Příběh jedný kapely, ČR 2016, dokument, 89 min., režie: David Sís, účinkují: David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák, P.B.CH.

Očista: Volební rok

V dalším díle hororového thrilleru se děj točí kolem senátorky Roanové. Ta má pádný důvod k odporu vůči očistě: před léty jí padla za oběť celá rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. A soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta: „legální“ zabití během očisty.

Trailer k filmu Očista: Volební rok Video: CinemArt CZ

Očista: Volební rok, USA 2016, thriller, 106 min, režie: James DeMonaco, hrají: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell a další.

Legenda o Tarzanovi

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane. Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma.

Trailer k filmu Legenda o Tarzanovi Video: Freeman Ent.

Legenda o Tarzanovi, USA 2016, dobrodružný, 110 min., režie: David Yates, hrají: Alexander Skarsgård, Sa-muel L. Jackson, Christoph Waltz a další.

Belgica

Charismatický a temperamentní Frank má ambiciózního, ale nezkušeného bratra Joa, který je majitelem baru zvaného Belgica. Stanou se obchodními partnery a rychle promění Belgicu v místo plné skvělé hudby, krásných lidí a nezřízené zábavy. Časem ale zjistí, že vést takový podnik je náročnější, než čekali.

Trailer k filmu Belgica Video: Artcam

Belgica, Belgie 2016, drama, 126 min., režie: Felix van Groeningen, hrají: Stef Aerts, Tom Vermier, Dominique Van Malderová, Charlotte Vandermeerschová a další.

Mike i Dave sháněj holku

Katastrofická komedie vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových, kteří byli vždy skálopevně přesvědčeni o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať jde o svatby, narozeninové oslavy nebo pohřby. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to ale rozhodně vidí jinak.

Mike i Dave sháněj holku Video: CinemArt CZ

Mike i Dave sháněj holku, USA 2016, komedie, 98 min., režie: jake Szymanski, hrají: Zac Efron, Anna Kendricková, Adam Devine, Stephen Root a další.

Short Skin

Hrdinou snímku je sedmnáctiletý citlivý mladík Edoardo, který má, jak už název napovídá, problém se zúžením předkožky. Tato skutečnost ho výrazně limituje v sexuálních dobrodružstvích, která ho momentálně zajímají zdaleka nejvíc.

Trailer k filmu Short Skin Video: Film Europe

Short Skin, Itálie 2014, komedie, 86 min., režie: Duccio Chiarini, hrají: Matteo Creatini, Francesca Agostini, Nicola Nocchi a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám