Hlavní obsah

Nová DVD: Bohové Egypta, Zootropolis i Zoolander No 2

Právo, míš

Bohové Egypta je rozmáchlé fantasy dobrodružství, inspirované klasickou mytologií starověké egyptské říše. Ve zvířecím světě se odehrává animovaný Zootropolis – Město zvířat. O přátelství chlapce a orla vypráví rakouské drama Králové hor. Ben Stiller a Penélope Cruzová hrají v komedii Zoolander No.2

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 24. týden

Článek

Bohové Egypta

Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set, jehož krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek a mocný bůh Horus. Jejich boj je zavede do podsvětí i na nebesa, kde musejí projít zkouškami odvahy i obětavosti.

Bohové Egypta, USA 2016, fantasy, 127 min., režie: Alex Proyas, hrají: Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Rufus Sewell, Chadwick Boseman, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush a další.

Zootropolis – Město zvířat

Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen tady najdete luxusní čtvrti, jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Žijí tu společně zvířata ze všech koutů světa. Když však do města dorazí strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace.

Zootropolis – Město zvířat ,USA 2016, animovaný, 109 min., 3D i 2D, režie: Byron Howard, hrají (v českém znění): Tereza Martnková, Petr Lněnička, Zbyšek Horák, Lumír Olšovský, Jitka Smutná a další.

Králové hor

Osud svedl dohromady mládě orla vyhozené z hnízda a osamělého chlapce. Chlapec ptáče zachrání a pojmenuje ho Abel. Tajně se o něj stará, krmí ho. Ve společnosti mladého dravce nachází lásku a přátelství, které mu doma tolik chybí. S pomocí starého lovce Danzera učí Abela létat a lovit. Jak dravec roste a sílí, blíží se den, kterého se Lucas bojí…

Králové hor, Rakousko 2015, drama, 97 min., režie: Gerardo Olivares a Otmar Penker, hrají: Jean Reno, Manuel Camacho a další.

Zoolander No 2

Po deseti letech od prvního filmu už Derek i jeho kámoš Hansel ve světě modelingu dávno skončili. Horší ale je, že náhlé násilné konce hudebních celebrit spojuje jeden zvláštní detail – každého z nich našla policie s grimasou kopírující jeden z unikátních pohledů Dereka Zoolandera. Dokáží Derek a Hansel najít sami vraha?

Zoolander No.2, USA 2016, komedie, 102 min., režie: Ben Stiller, hrají: Ben Stiller, Penélope Cruzová, Owen Wilson a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám