Hlavní obsah

Zpěvák Robbie Williams chystá návrat

Právo, ŠH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Robbie Williams plánuje vydat další album. Svou jedenáctou studiovou desku uvede na trh tentokrát ve spolupráci s vydavatelstvím Sony Music, se kterým podepsal smlouvu.

Foto: ČTK

Robbie Williams je v nové vydavatelské stáji.

Článek

Zpěvák v oficiálním prohlášení uvedl, že je na svou novou nahrávku hrdý a těší se na spolupráci se Sony Music. Datum vydání desky ale nepadlo.

Z nového interpreta ve své stáji má radost i vydavatelství. „Velmi nás těší, že můžeme pracovat s Robbiem. Jen jednou za život podepíšete smlouvu s největším sólovým zpěvákem své generace. Robbie je jeden z nejcharismatičtějších, nejoriginálnějších a nejkreativnějších umělců, které naše země kdy měla. Jeho vynikající výkony mu zaručují status jednoho z nejúspěšnějších interpretů současnosti. Jsme hrdí, že můžeme vydat album, které jistě definuje úžasnou novou kapitolu v jeho kariéře,“ řekl Jason Iley z britské Sony Music.

Na albu se bude podílet i Williamsův obvyklý spolupracovník, skladatel a hudebník Guy Chambers. Ten pro něho v minulosti napsal slavné skladby Angels, Rock DJ nebo Let Me Entertain You.

Zpěvák se proslavil jako člen britského boybandu Take That. Ten však v roce 1995 opustil, aby se mohl věnovat sólové kariéře. Dosud vydal deset sólových studiových alb, přičemž zatím naposledy nabídl kompilaci Under The Radar Volume 1 (2014).

Po velmi úspěšných letech, během nichž se stal nejlépe prodávaným britským sólovým interpretem, se do Take That vrátil a vydal s nimi album Progress (2010). Po následném turné však skupinu opět opustil.

Zatím poslední Williamsovo album se jmenuje Swing Both Ways a vyšlo v listopadu roku 2013.

Reklama

Výběr článků

Načítám