Hlavní obsah

Zaz míří do Prahy a Zlína

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzská zpěvačka Zaz zamíří před Vánocemi opět do Česka. Vstupenky už jsou v prodeji na pražský (7. prosince Forum Karlín) i zlínský koncert (10. prosince Euronics).

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Zaz

Článek

Zaz je vzácným příkladem zpěvačky, která se díky chytrému popu zaslouženě stala miláčkem kritiky a současně i komerční hvězdou s narvanými sály po celé Evropě.

Písničky s vlivy latinoamerické a francouzské tradice i jazzu zafungovaly dobře také loni v Praze, kde Zaz hlásila dvakrát “vyprodáno”.

Zpěvačka pocházející z Tours se ve skutečnosti jmenuje Isabelle Geffroyová. Začínala s jazzovými projekty a skupinou Don Diego, v Paříži vystupovala v kabaretu, hrála i na ulici za drobné.

Proslavila se debutovou deskou Zaz v roce 2010, značný komerční úspěch měly i desky Recto verso a Paris. Mezi své lásky řadí Zaz, která hraje také na kytaru a klavír, třeba Ellu Fitzgeraldovou, Bobbyho McFerrina a řadu  latinoamerických umělců.

Vstupenky od 1090 do 1390 korun jsou v prodeji v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket Art.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám