Hlavní obsah

Co je to za karaoke? Zpěvák The Who nechápe spojení AC/DC s Axlem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejbizarnějších kombinací v rocku, AC/DC s Axlem Rosem, znechutila některé fandy i zpěváka skupiny The Who.

Článek

„Zajít si na karaoke s Axlem Rosem? Jděte někam,” uvedl pro London Free Press Roger Daltrey.

Daltrey se domnívá, že zbytek AC/DC se zachoval poněkud chladně k Brianu Johnsonovi už na začátku celého problému, když zjistil, že nemůže vystupovat, aniž by riskoval úplné ohluchnutí.

„Je mi ho tak líto, musí to být zdrcující po tom všem, co za ta léta udělal pro skupinu. Myslím, že to tiskové prohlášení na rozloučenou bylo docela odměřené. To muselo bolet,“ uvedl Daltrey.

Foto: acdc.com

Frontman AC/DC na koncertě

Brian Johnson pak vydal delší prohlášení, kde vysvětloval své zdravotní problémy. „Měl jsem problém slyšet kytary na pódiu, neslyšel jsem jasně ostatní muzikanty. Obával jsem se, že to ohrozí kvalitu vystoupení. To je něco, co by mi svědomí nedovolilo. Naši fanoušci si zaslouží výkon na nejvyšší úrovni, a když tuto úroveň nemůžu nabídnout, nezklamu je a nebudu ztrapňovat ostatní členy AC/DC,“ napsal mimo jiné bývalý frontman.

„Mluvil jsem s Brianem a má spoustu jiných plánů do života. Myslím, že skupině AC/DC bude Brian chybět víc než AC/DC Brianovi,“ řekl Daltrtey.

I když se tvrdilo, že koncert s Axlem bude stoprocentně vyprodaný, není tomu tak. V poslední době se objevila spousta nabídek lístků na pražský koncert AC/DC.

Reklama

Výběr článků

Načítám