Hlavní obsah

SharkaSs vydala minialbum a představila klip

Právo, kul

SharkaSs je známá ze soutěže Česko Slovensko má talent. V roce 2012 to v ní dotáhla do semifinále a svým freestylem zaujala porotu. Na rozdíl od jiných ale následně nezapadla. Celou dobu tvrdě pracovala, natočila několik klipů a teď přichází s první oficiální nahrávkou čítající čtyři skladby.

Foto: Supraphon

SharkaSs vydala čtyři skladby.

Článek

Pod názvem E. P. 2016 vychází digitálně u Supraphonu a uvádí ji videoklip Plusy a minusy. „To, co jsem chtěla říct, nestačilo vyjádřit jen slovy. Ve videu jsou vidět všechny živly naší planety, které dokreslují význam toho, co jsem měla na srdci. Oheň je pro mě vyjádření emocí, voda chlad a to, že život plyne dál, vzduch je koloběh situací, které nás někdy dokážou pořádně vyvést z míry, země je rodina, zázemí,” vysvětluje rapperka a zpěvačka.

Klip, který se točil během jednoho mrazivého únorového dne na severu Čech, vznikl podle scénáře Jakuba „Mahdies“ Mahdala, jenž se postaral rovněž o režii a kameru. Autorkou textu je SharkaSs, která je společně se skladatelkou a producentkou Blankou Maderovou podepsána i pod hudební složkou písně.

Toto tvůrčí duo stojí i za zbývajícími třemi skladbami na E. P. 2016. Jde o dříve díky rádiím a videoklipu prověřenou Fly to the Blue Sky. Dále o jednu z nejstarších skladeb SharkaSs, která se dočkala nového zvukového kabátu a na E. P. 2016 se objevuje pod názvem Přání (dříve Jedno přání). Čtveřici doplňuje balada Dokud to půjde, v níž SharkaSs popisuje „svou minulost, problémy spjaté s ní a následné očištění a honbu za sny”.

Videoklip k písni Plusy a minusy můžete zhlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám