Hlavní obsah

Prince se prý před smrtí léčil z předávkování opiáty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Legendární americký zpěvák Prince, který ve čtvrtek náhle zemřel ve věku 57 let, se šest dnů před smrtí léčil z předávkování opiáty. Uvedl to americký server TMZ, který se specializuje na aktuality o celebritách a jako první o hudebníkově úmrtí ve čtvrtek informoval.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé v Minneapolisu vzpomínají na PrinceVideo: Reuters

 
Článek

Soukromé letadlo Prince několik hodin po koncertu v Atlantě 15. dubna náhle odletělo do města Moline, aby se zde zpěvák léčil. "Naše početné zdroje v Molině říkají, že Prince byl odvezen na pohotovost nemocnice a že mu lékaři udělali zákrok zvaný save shot, který se zpravidla dělá s cílem utlumit účinky opiátů," uvedl web.

Foto: ČTK/AP

Prince

Lékaři podle zdrojů doporučili Princovi, aby zůstal ležet v nemocnici nejméně 24 hodin. Nemohli mu ale poskytnout samostatný pokoj, jak jeho doprovod žádal, proto se Prince a jeho lidé rozhodli odletět domů. Nemocnice ukončení hospitalizace povolila. Při odchodu z nemocnice se ale necítil dobře, dodal portál TMZ.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Významné budovy a stavby v USA byly na počest Prince nasvíceny na fialovo (video je bez zvuku)Video: Reuters

Bezvládné tělo zpěváka se našlo ve výtahu nahrávacího studia u něj doma v obytném resortu Paisley Park nedaleko jeho rodného města Minneapolis. Přivolaným policistům a záchranářům se hudebníka již nepodařilo oživit. Za mrtvého byl prohlášen v 10:07 místního času (17:07 SELČ). [celá zpráva]

Čeká se na výsledek páteční plánované pitvy a oficiální upřesnění příčiny náhlé smrti Prince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám