Hlavní obsah

Nová alba: PJ Harvey, Cult Of Luna nebo Bazztaarklan

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na světě je nové album britské zpěvačky PJ Harvey, které bylo dlouho očekávané. Vyšla i zajímavá deska metalových Cult Of Luna či kolekce břeclavských Bazztaarklan.

Článek

PJ Harvey: The Hope Six Demolition Project

Foto: Universal Music

NOvá alba

PJ Harvey se při psaní písní pro své nové album nazvané The Hope Six Demolition Project nechala inspirovat cestami po Kosovu, Afghánistánu a Washingtonu. Absolvovala je v uplynulých čtyřech letech.

Cult Of Luna: Mariner

Foto: Mystic Production

NOvá alba

Pět výpravných a kompozičně i interpretačně zajímavých skladeb je na nové desce švédské postmetalové skupiny Cult Of Luna. Spolupracovala na ní s americkou zpěvačkou Julií Christmas. Vzniklo pozoruhodné dílo.

Bazztaarklan: Country Never Dies

Foto: Indies Scope

NOvá alba

Břeclavská kapela působící od roku 2013 se hlásí k vlně country crossoveru, a to speciálně k redneck rapu.  Berme to z nadhledu, zní její heslo. Muzikantům totiž umožňuje hrát uvedenou hudbu s energií, ironií a bravurou.

Iamme Candlewick, Cermaque: Gravitace

Foto: Indies Scope

NOvá alba

Dvě výrazné hudební a autorské osobnosti se spojily a natočily barevné album inspirované společným putováním Evropou.  Na podzim 2015 se zhostilo nashromážděného, z velké části na cestě nahraného a napsaného materiálu několik přizvaných producentů.

4DOGS: The Break

Foto: Indies Scope

NOvá alba

Už název novinky formace z Valašského Meziřící dává tušit, že nejnovější písničky frontmana Zdraveeho koncepčně navazují na předchozí počin. I v nich je mnoho melodií v sametově béčkových tóninách a textů v duchu impresionismu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám