Hlavní obsah

Affleck si natočí Batmana, Pitt se zamiloval do válečných filmů

Novinky, Stanislav Dvořák

Další válečný film s Bradem Pittem bude uveden v listopadu a jmenuje se Allied. Ben Affleck se zatím chystá na film s Batmanem, který si bude sám režírovat.

Foto: Warner Bros

Ben Affleck jako Batman

Článek

Šéf Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara potvrdil, že Affleck dostane vlastní batmanovský projekt. Zvěsti o tom mezi fanoušky komiksů kolovaly už pár týdnů. Žádné detaily o příběhu však Tsujihara neprozradil.

Společnost Paramount Pictures uvede 23. listopadu romantický válečný thriller Allied. Film se natáčí v Londýně a na Kanárských ostrovech a do kin bude lákat hlavně na dvojici Brad Pitt - Marion Cotillardová. Vše to režíruje zkušený Robert Zemeckis podle scénáře Stevena Knighta.

Foto: Falcon

Jako armádní seržant Wardaddy velí tanku Sherman ve válečném dramatu Železná srdce.

Pitt tentokrát hraje důstojníka rozvědky v severní Africe. Na sebevražedné misi na území nepřítele se setká s členkou francouzského odboje a tím se rozvine romantická linie příběhu. Ve vedlejších rolích se objeví Jared Harris a Matthew Goode.

Brad Pitt nedávno natočil drama Fury o pětičlenné posádce amerického tanku v roce 1945 během pádu nacistického Německa. V rolích spolubojovníků jsme viděli Shiu LaBeoufa, Jona Bernthala, Scotta Eastwooda, Jasona Isaacse, Michaela Peñu, Jima Parracka a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám