Hlavní obsah

Obamovu potenciální tchyni bude ve filmu hrát Famke Janssenová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se natáčení jednoho z filmů, který má potenciál vyvolat poprask. Barry má vyprávět o mládí amerického prezidenta Baracka Obamy a jeho potenciální tchyni bude hrát Famke Janssenová.

Foto: Profimedia.cz

Famke Janssenová

Článek

Film se vůbec nemá zabývat volbami nebo prezidentovými politickými činy, Obama tam bude vystupovat jako student z New Yorku a zatím to vypadá, že půjde o jakési retro romantické drama.

Famke Janssenová ztvární matku jedné z dívek, se kterou Barack Obama chodil. Hlavní role si zahrají zcela neznámý Devon Terrell (Obama) a Anya Taylor-Joyová. Režie se ujal Vikram Gándí a produkce Black Bear Pictures společně se Cinetic Media.

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Americký prezident Barack Obama na summitu o jaderné bezpečnosti

Zpráva je o to překvapivější, že teprve nedávno natočili velmi podobný film Southside With You, který se odehrává v roce 1989, kdy se Obama seznámil v Chicagu s Michelle Robinsonovou, později první dámou. Příběh napsal a režíroval herec Richard Tanne. Parker Sawyers hraje mladého Baracka, Tika Sumpterová Michelle. Odehrává se na prvním rande a točil se loni v reálných kulisách Chicaga.

Reklama

Výběr článků

Načítám