Hlavní obsah

Harrison Ford: Bez Spielberga bych do toho nešel

Novinky, Stanislav Dvořák

Herec Harrison Ford řekl BBC, že by další díl Indiany Jonese nechtěl točit, kdyby ho nerežíroval Steven Spielberg.

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford

Článek

„Vždy jsem si myslel, že by šel natočit ještě další díl, ale nechtěl jsem to dělat bez Stevena Spielberga. A nechtěl jsem to dělat bez opravdu dobrého scénáře. Naštěstí máme oboje,“ uvedl Ford.

„Steven teď pracuje na scénáři, se kterým budeme, myslím, velmi spokojení,“ dodal. Film by se měl dostat do kin v roce 2019.

Mnozí už nevěřili, že Ford bude moci Indianu hrát, protože v době natáčení mu bude 77 let. V minulosti se objevily zprávy, že studio uvažovalo o náhradě, archeologa prý mohl ztvárnit Chris Pratt. Celá slavná série začala roku 1981, kdy Indianu představil světu Steven Spielberg ve filmu Dobyvatelé ztracené archy. Následovaly filmy Indiana Jones a chrám zkázy, Indiana Jones a poslední křížová výprava a Indiana Jones a království křišťálové lebky.

Ford také při příležitosti vydání nového DVD Star Wars: The Force Awakens zmínil, že postava Hana Sola, která zemřela, se může objevit znovu. „Ve vesmíru je možné všechno,“ řekl neurčitě herec. „Chtěl jsem, aby se Han Solo obětoval pro dobro ostatních, aby ten příběh získal nějakou váhu.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám