Hlavní obsah

Rihanna vystoupí o den dříve, vstupenky je nutné vrátit

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vystoupení zpěvačky Rihanny se koná o den dříve, 25. července, a z Edenu se přesouvá z logistických a produkčních důvodů do O2 areny.

Foto: Live Nation

Rihanna

Článek

„Vstupenky se nevyměňují a je nutné je vrátit v místě jejich zakoupení od 23. 2. 2016 9:00 hodin do 30. 6. 2016. Omlouváme se za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení,” oznámil Petr Novák z agentury Live Nation.

Vstupenky na koncert v novém termínu budou k dispozici ve všech prodejních místech společnosti Ticketportal od 24. 2. 2016 v 9:00.

Staré vstupenky můžete i zaslat na adresu Ticketpro a.s., Počernická 96, 108 00, Praha 10 s průvodním dopisem a vstupné vám bude vráceno na účet, který v dopise uvedete. V případě E-ticketu (vstupenky, kterou si vytisknete na vlastní tiskárně ) stačí e-mailem poslat číslo objednávky spolu s číslem účtu. V ostatních případech je vždy požadován originál vstupenky.

Rihanna, která zpívá komerční R/pop, prodala po celém světě přes padesát miliónů alb a patří ke slavným jménům posledních let. Stala se také módní ikonou a pokoušela se i hrát ve filmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám