Hlavní obsah

Skupina Slza se chystá na první turné

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil spolu tvoří popovou skupinu Slza. V loňském roce na sebe upozornili singlem Lhůta záruční, posléze prvními koncerty, albem Katarze a vítězstvím v kategoriích Objev roku a Hvězda internetu v Českém slavíkovi.

Foto: Universal Music

Slza, zleva Lukáš Bundil a Petr Lexa.

Článek

Vydavatelská společnost Universal navíc hlásí, že její debutové album se těší velkému zájmu a prodalo se ho již více než dvanáct tisíc kusů, což znamená, že za něj kapela obdrží platinovou desku. Není tedy divu, že se rozhodla vypravit na první samostatné turné.

Série osmi koncertů odstartuje 3. dubna v Jablonci nad Nisou a skončí 16. května ve Velkém Meziříčí. Vše se bude konat pod názvem Katarze Tour 2016.

„Máme ty nejlepší fanoušky a nejšťastnější jsme, když s nimi můžeme energii a emoce sdílet společně. Místa našeho jarního turné jsme proto volili podle nich a jedeme i do míst, kde jsme ještě nehráli. O to více se těšíme,“ tvrdí Petr Lexa a Lukáš Bundil.

Katarze Tour 2016

 3. 4. Jablonec nad Nisou

 4. 4. Kladno

 5. 4. Písek

10. 4. České Budějovice

11. 4. Stříbro

24. 4. Prostějov

15. 5. Příbram

16. 5. Velké Meziříčí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám