Hlavní obsah

Dejte se dohromady, chybíte nám, přemlouval Axla zpěvák Steven Tyler

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Steven Tyler z Aerosmith prohlásil, že byl jedním z lidí, kteří přesvědčili Axla Rose, aby se dal dohromady se Slashem a baskytaristou Duffem McKaganem.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Zpěvák Steven Tyler

Článek

„Potkával jsem Axla v klubech, je to rok, dva, tři, narazil jsem na něj a pokecali jsme,” řekl Tyler moderátorovi Howardu Sternovi. „Řekl jsem mu: musíte se už sakra dát dohromady, protože nám všem chybíte. To samé mi někdo řekl, když jsem se hádal s kytaristou Joem Perrym.”

Ten někdo byl zpěvák Jon Bon Jovi, který volal Tylerovi, když se rozpadli Aerosmith a on pobýval v léčebně. „Lidi ve světě vás potřebujou,” vzkázal prý frontmanovi Aerosmith a ten to pak po letech zopakoval Roseovi.

„Existuje určité místo a doba, a když se v ní nedáte dohromady, pak budete litovat. Za další čtyři, pět let už nikdo nebude vědět, kdo jste, a nikoho nebude zajímat, jestli jedete na turné,” řekl Tyler.

Zpěvák poté mluvil také se Slashem, který byl podle něj mnohem otevřenější než Axl. Šlo jen o střet dvou eg a kytarista to tolik neprožíval.

„Já jen doufám, že Axl chápe širší perspektivu, že nemá být naštvaný na Duffa a Slashe a že je frontmanem ve skvělé kapele a svět chce vidět Axla se skupinou v původním složení.”

Guns N' Roses poprvé vystoupí v T-Mobile Aréně v Las Vegas 8. a 9. dubna. O větším turné se jedná, skupina oficiálně zatím nic nepotvrdila.

Reklama

Výběr článků

Načítám