Hlavní obsah

Zemřel hudební manažer René Angélil, manžel Céline Dionové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Po dlouhém boji s rakovinou zemřel ve svém domě v Las Vegas kanadský zpěvák a hudební manažer René Angélil, manžel zpěvačky Céline Dionové. O jeho skonu informovala zpěvačka na svém Twitteru. Zatímco největší hudební úspěchy potomka přistěhovalců z Blízkého východu sahají do 60. let minulého století, uznávaným manažerem a vyhledavačem mladých talentů byl ještě před několika lety, než u něj propukla nemoc.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Zpěvačka Celine Dion s manželem Rene Angelilem

Článek

Rakovinou hrtanu onemocněl v roce 1998, tehdy podstoupil první operaci. Druhý nádor z krku mu musel být odstraněn v prosinci 2013. Jeho zdravotní stav se ale postupně zhoršoval.  Dionová kvůli jeho nemoci přerušila svou hudební kariéru. Podle médií bylo jeho posledním přáním zemřít v náruči manželky.

Angélil pomohl ke slávě řadě kanadských popových pěvců. V roce 1980 se mu dostala do ruky podomácku nahraná kazeta tehdy dvanáctileté Dionové, s jejíž hudební i životní dráhou byl od té doby pevně spojen. Vzali se v roce 1994.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám