Hlavní obsah

Startuje nová televize Prima Comedy Central

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 14. prosince začíná v rámci pozemního vysílání nový kanál Prima Comedy Central. Nabídne hlavně komediální seriály, informovala společnost Viacom, která provozuje kanály MTV, Nickelodeon či Paramount.

Foto: Viacom

Logo Prima Comedy Central

Článek

V pondělí 14. prosince v 15.00 začne vysílat Prima Comedy Central oblíbené seriály jako Griffinovi a Městečko South Park i v ČR neznámé tituly jako Americký táta či Svět podle Jima.

„Komedie představuje pro mladé lidi nejoblíbenější žánr, navíc má v České republice humor hluboké kořeny. Věříme, že si vysílání Comedy Central zaslouží rozšíření k co nejvíce divákům, rádi proto využijeme zemského digitálního vysílání DTT, které v Česku využívá 80 % domácností,“ řekl manažer Viacomu Bartosz Witak.

Prima Comedy Central vyhlásila soutěž na slogan televize. Diváci mohou do 31. prosince zasílat své návrhy na slogan prostřednictvím facebookové stránky Prima Comedy Centralu. Ty by měly být samozřejmě co nejvtipnější, relevantní jsou ale i ty, které budou úplně postrádat smysl.

Za obsahové složení, technickou stránku a provoz kanálu odpovídá Viacom, Prima mu propůjčuje jméno a spolupracuje s ním. Měly by se tam objevovat i pořady místní produkce.

Reklama

Výběr článků

Načítám