Hlavní obsah

Brzobohatého turné letos nebude. Zlomil si prst

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Brzobohatý přesouvá Symphonicum Tour na jaro 2016. Herec a muzikant si totiž v Číně na letišti v Šanghaji zlomil malíček na levé ruce.

Foto: Colours of Ostrava

Ondřej Brzobohatý

Článek

„Vážení přátelé, ozývám se vám ze Šanghaje, kde jsem včera vystupoval. Dnes ráno jsem měl na letišti nehodu a zlomil jsem si malíček na levé ruce. Od té doby uplynulo pár bolestivých hodin. Bolestivých ani ne tolik kvůli samotnému zranění, které je sice nepříjemné, ale rozhodně ne životu nebezpečné. Pár bolestivých hodin kvůli tisícům z vás, kteří jste si zakoupili vstupenky na Symphonicum Tour 2015. Je to můj srdeční projekt, na kterém pracuji se svým technickým týmem a jednotlivými organizátory skoro rok. Ano, asi bych mohl koncerty fyzicky odehrát jednou rukou (do konce roku zbývá ještě několik desítek jiných vystoupení, která podobně odehraji), ale v rámci Symphonicum Tour to v žádném případě nejde,” řekl Brzobohatý.

„Vy jste věnovali svůj čas, energii a finance, abyste si užili dvouhodinový absolutní hudební zážitek, a já si toho vážím natolik, že musím po zralé úvaze celé turné se symfonickým orchestrem přesunout na březen a duben 2016. Koncerty ale v žádném případě nerušíme - přesunujeme je, a budeme doufat, že nové termíny pro vás budou přijatelné. V opačném případě vám samozřejmě pořadatelé vrátí vstupné,” dodal.

Koncert v Plzni má být nově 6. 3., v Olomouci 14. 4., v Brně 13. 3., v Hradci Králové 7. 3., v Bratislavě 20. 3. 2016. Zbytek koncertů se řeší.

Podrobnosti budou v nejbližších dnech na www.ondrejbrzobohaty.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám