Hlavní obsah

Kontroverzní Jimmy Carr vystoupí v Praze

Novinky, Taťána Marenčíková

Populární britský stand-up komik Jimmy Carr zavítá příští rok poprvé do České republiky. Tuzemské fanoušky pobaví a ty méně otrlé šokuje 1. dubna v Kongresovém centru v Praze.

Foto: Profimedia.cz

Jimmy Carr v dubnu zavítá do Prahy.

Článek

Představte si britský humor v jeho nejsyrovější podobě, znásobte to a vyjde vám Jimmy Carr. Třiačtyřicetiletý komik je mistrem stand-upu nejen ve Velké Británii, jeho věhlas je již celoevropský. Carrova živá vystoupení zhlédlo přes 1,5 miliónu diváků. Českou republiku premiérově navštíví v rámci své show s názvem Funny Business.

Ve svých vystoupeních se nebojí nejkontroverznějších témat, naopak je vyhledává. Vtípky na téma incestu, pedofilie, homosexuality, královské rodiny či dokonce i teroristických útoků v čele s 11. zářím jsou jeho denním chlebem.

Brilantní je zejména ve své pohotovosti při komunikaci s diváky. Kdo chce s Jimmym vyměnit pár slov, v předních řadách má slušnou šanci. Ale pouze na vlastní nebezpečí a s hrozbou veřejného zostuzení. Vstupenky lze zakoupit v cenové relaci 600 - 1300 Kč v síti Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám