Hlavní obsah

Nová DVD: Hrdina Max, Odebrat z přátel, Povětří a Druhá míza

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový příběh o přátelství člověka a psa se jmenuje Hrdina Max. Na sociálních sítích vznikla hororová zápletka filmu Odebrat z přátel. V blízké budoucnosti se odehrává sci-fi Povětří. Skutečnou událostí, byl inspirován film Druhá míza, v němž adresáta dávného nedoručeného dopisu Johna Lennona hraje Al Pacino.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 40. týden

Článek

Hrdina Max

NOvá DVD

Max je perfektně vycvičený armádní pes nasazovaný v Afghánistánu do předních linií. Potom, co v akci přijde o svého pána, příslušníka amerického námořnictva Kyla Wincotta, je poslán zpět do Spojených států. Jediný člověk, ke kterému si tu dokáže najít cestu, je Kylův bratr Justin. Při společném řešení záhady, kdy zažijí víc napětí a nebezpečí, než je zdrávo, se mezi oběma se rozvine nečekané přátelství.

Hrdina Max, USA 2015, rodinný dobrodružný, 106 min., režie: Boaz Yakin, hrají: Lauren Grahamová, Robbie Amell, Thomas Haden Church, Jay Hernandez a další.

Odebrat z přátel

NOvá DVD

Laura byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde se do jejich skupiny nabourá neznámý uživatel, a pak se do diskuze zapojí i mrtvá spolužačka...

Odebrat z přátel, USA 2014, thriler/ horor, 83 min., režie: Levan Gabriadze, hrají: Selley Hennigová, Moses Storm, Renee Olsteadová a další.

Povětří

NOvá DVD

Na Zemi neexistuje dýchatelný vzduch. Prakticky veškeré lidstvo vyhynulo. Ti, kteří byli vyvoleni, aby obnovili společnost, přežívají v kontrolovaném umělém spánku. Jedinou naději na záchranu lidské rasy střeží dva inženýři, kteří musí denně čelit nástrahám obsluhy podzemního zařízení i známkám postupujícího šílenství.

Povětří, USA 2015, sci-fi thriller, 95 min., režie: Christian Cantamessa, hrají: Norman Reedus, Djimon Hounsou, Sandrine Holtová a další.

Druhá míza

NOvá DVD

Jednoho dne odkryje Danyho manažer 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečností, John Lennon takový dopis opravdu napsal.

Druhá míza, USA 2015, hudební, drama, komedie, 106 min., režie: Dan Fogelman, hrají: Al Pacino, Annette Beningová, Jennifer Garnerová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám