Hlavní obsah

Nová DVD: Kobry a užovky, Země zítřka, Popelka a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hlavní soutěži MFF Karlovy Vary byl s úspěchem uveden film Jana Prušinovského Kobry a užovky. Pro děti vycházejí v kolekci oba díly populárních animovaných filmů Letadla. George Clooney hraje hlavní roli v mysteriózní sci-fi Země zítřka. Nestárnoucí Popelka vychází v osobité verzi režiséra Kennetha Branagha.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 39. týden

Článek

Kobry a užovky

Nová DVD

Dva bratři, každý jiný. Užovka je ztracen ve svém vlastním životě a cítí, že má poslední šanci sám se sebou něco udělat. Jeho bratr Kobra je magor, nezodpověděné dítě a feťák, bydlící s věčně opilou matkou. Ve chvíli, kdy se ukáže, že by Užovka mohl být už konečně šťastný, se objeví Kobra… V hlavních rolích bratři Matěj a Kryštof Hádkovi.

Kobry a užovky, ČR 2015, drama, 110 min., režie: Jan Prušinovský, hrají: Matěj Hádek, Kryštof Hádek, Jana Šulcová, Lucie Žáčková a další

Letadla Kolekce 1. a 2.                                                                                                  

Nová DVD

Práškovací letadlo Prášek by se chtělo zúčastnit velkých závodů kolem světa, ale má dva problémy: není stavěn na let ve velké rychlosti a bojí se výšek! Jeho odvaha teď projde zatěžkávací zkouškou, náš hrdina směřuje výš, než by si kdy dovedl představit. Nakonec dokáže, že umí víc, než na co byl postaven, a že svět v oblacích skutečně nemá hranic!

Letadla, USA 2013, dobrodružný animovaný, 83 min., režie: Klay Hall, v českém znění: Kryštof Hádek, Petr Pelzer, Vladimír Brabec a další.

Letadla: Hasiči a záchranáři

Příběh plný dobrodružství a akce představí partu elitních hasičských letadel, která chrání historický národní park Piston Peak. Když proslulý letecký závodník Prášek zjistí, že už musí se závoděním skončit, zařadí nižší rychlost a pouští se do světa leteckého boje s požáry.

Letadla: Hasiči a záchranáři, USA 2014, dobrodružný animovaný, 83 min., režie: Robert Ganaway, v českém znění: Kryštof Hádek, Jaromír Meduna, Hana Vagnerová a další

Země zítřka

Nová DVD

Bývalý dětský génius Frank, naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey, chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem Země zítřka.

Země zítřka, USA 2015, sci-fi, 130 min., režie: Brad Bird, hrají: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertsonová, Raffey Cassidy a další.

Popelka

Nová DVD

Přes nevlídné chování macechy a nevlastních sester si Elka odmítá zoufat a mstít se jim. Raději ctí poslední slova své matky: „Buď odvážná a vždy laskavá!“ Jednoho dne potkává uprostřed lesů mladíka, který smýšlí stejně jako ona. Elka se rozhodne vzít osud do svých rukou a setkat se s ním znovu.

Popelka, USA 2015, dobrodružná pohádka, 101 min., režie: Kenneth Branagh, hrají: Lily Jamesová, Cate Blanchettová, Helena Bonham-Carterová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám