Hlavní obsah

Rihanna nazvala své nové album Anti

Právo, ŠH

Populární popová zpěvačka Rihanna oznámila, že její připravovaná osmá studiová deska ponese název Anti. Umělkyně pocházející z Barbadosu kromě toho představila i obal novinky, přičemž tak minulý týden příznačně učinila v losangeleské galerii Mama. Autorem obalu je totiž izraelský umělec Roy Nachum.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Rihanna vydá nové album ještě v letošním roce. Přesným termín ale není znám.

Článek

Rihanna uvedla, že Nachum použil její fotografii z dětství, na níž drží míč a oči má překryté korunou. Součástí obalu je i báseň If They Let Us od spisovatelky Chloë Mitchel, která bude na červenobílém podkladu napsána ve slepeckém písmu.

Rihanna z nového alba, jehož datum vydání zatím není známé, už představila skladby FourFiveSeconds (s Kanyem Westem a Paulem McCartneym), Bitch Better Have My Money a American Oxygen.

Dnes sedmadvacetiletá Rihanna, civilním jménem jménem Robyn Rihanna Fentyová, se jako šestnáctiletá přestěhovala z rodného Barbadosu do USA.

Debutovala v roce 2005 albem Music Of The Sun, se kterým se stejně jako s dalšími šesti deskami probojovala do první desítky žebříčku Billboard 200. Ten ale premiérově pokořila až se zatím posledním albem Unapologetic (2012).

Je držitelkou osmi cen Grammy, osmi American Music Awards, dvou BRIT Awards a desítek dalších ocenění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám