Hlavní obsah

Nová DVD: Pozůstalí, Divoká dvojka, Špión a Policajt ze sámošky 2

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na třech discích vychází mysteriózní sci-fi seriál Pozůstalí. Policistka a klíčová svědkyně jsou hrdinkami akční komedie Divoká dvojka. Smát by se diváci měli i u filmu s vážně znějícím názvem Špión. A do třetice komedie: Policajt ze sámošky 2.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 38. týden

Článek

Pozůstalí

Nová DVD

Dvě procenta lidské populace z ničeho nic zmizí. Byl to únos, mimozemšťané nebo ještě něco jiného? Seriál Pozůstalí se odehrává na předměstí New Yorku tři roky po této záhadné události. Příběh sleduje policejního náčelníka Kevina Garveye, jak se pokouší vyrovnat s vlastními ztrátami, začít nový život a udržet si zbytky zdravého rozumu, zatímco se svět kolem něj mění stále k horšímu.

Pozůstalí, USA 2015, fantasy seriál, 536 min., režie: Peter Berg, Keith Gordon, Lesli Linka Glatter, Carl Franklin, Mimi Leder, Michelle Maxwell MacLaren, Daniel Sackheim, hrají: Justin Theroux, Amy Brenneman, Ann Dowd, Christopher Eccleston, Michael Gaston, Natalie Gold a další.

Divoká dvojka

Nová DVD

Reese Witherspoonová hraje vzornou a upjatou policistku Cooperovou, která se snaží ochránit klíčovou svědkyni, živelnou a společenskou vdovu po mafiánském kápovi Danielu Rivu. Když se o ně začnou intenzivně zajímat nejen najatí zabijáci, ale i zkorumpovaní strážci zákona, nesourodé dvojici hrdinek nezbývá nic jiného než útěk napříč celým Texasem. Brzy se ukáže, že v závodě o přežití jsou jejich největší překážkou ony samy.

Divoká dvojka, USA 2015, akční komedie, 84 min., režie: Anne Fletcherová, hrají: Sofía Vergara, Reese Witherspoonová, Matthew Del Negro, John Carroll Lynch a další.

Špión

Nová DVD

Susan Cooperová je zaměstnankyní CIA jako analytička, která jen málokdy opustí svůj psací stůl s počítačem. Slouží jako oči a uši špičkového agenta Bradleyho Finea. Ten špionážní mise v terénu zvládá, aniž by se mu zkřivil jediný vlásek. A Susan zase touží po jeho srdci. Vše se změní, když dcera nedávno zesnulého obchodníka se zbraněmi zdědí malou jadernou bombu, postačující na zničení většího města. A chce ji prodat, klidně i teroristům.

Špión, USA 2015, komedie, 120 min., režie: Paul Feig, hrají: Melissa McCarthyová, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrneová a další.

Policajt ze sámošky 2

Nová DVD

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o bezpečí zákazníků a nyní se Paul Blart konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven.

Policajt ze sámošky 2, USA 2015, komedie, 94 min., režie: Andy Fickman, hrají: kevin James, David Henrie, Molly Shannonová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám