Hlavní obsah

Krimi série o privatizaci s Matějem Hádkem a Michalem Dlouhým

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trailer láká na nový napínavý seriál Mamon, který uvede HBO poprvé 25. října. Natočil ho uznávaný režisér Vladimír Michálek.

Upoutávka na šestidílný thriller MamonVideo: HBO

 
Článek

V hlavních rolích se představí Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Michal Dlouhý, Tereza Hofová, Gabriela Míčová a Igor Bareš.

“Realizaci tohoto thrilleru - vycházejícího z úspěšného norského formátu Mammon - zaštítila produkční společnost Bionaut. Scénář napsali Štěfan Titka, Iva Klestilová, Ondřej Provazník a Hynek Trojánek. Kameramanem byl Martin Štrba a architektem Jan Vlasák. Natáčení probíhalo v českých i zahraničních lokacích,” sdělila mluvčí HBO Pavla Brožková.

Má jít o kriminální thriller, jehož hlavním hrdinou je investigativní novinář. Česká verze úspěšného norského seriálu Mammon se točí kolem privatizace fiktivního energetického gigantu Central Energy.

Postavy, které jsou vtaženy do nebezpečné hry, musí navíc čelit vlastní minulosti. Linka rodinného dramatu vychází z příběhu bratrů, synů a otců – zástupců tří generací s odlišnými zkušenostmi, kteří se zásadně rozcházejí v chápání pojmů dobra a zla.

Reklama

Výběr článků

Načítám