Hlavní obsah

První trailer potvrdil, že Akta X budou pokračovat

Novinky, Stanislav Dvořák

Legendární seriál z devadesátých let je zpět a má i stejné protagonisty. Vracejí se Gillian Andersonová, David Duchovny i tajemný chlápek s cigaretou.

Upoutávka na novou řadu seriálu Akta XVideo: Studio Fox

 
Článek

Už v lednu šéfové společnosti Fox Dana Walden a Gary Newman oznámili, že s Akty X začnou, pokud uzavřou smlouvy se dvěma hlavními herci. To se jim podařilo.

Od 24. ledna se začne v Americe vysílat nových šest dílů. Pokud budou mít úspěch, budou Akta X pokračovat ještě dlouho. Vzbuzuje to pořádný rozruch v médiích, nicméně z televizní historie je známo, že obnovení starých seriálů v naprosté většině případů dopadá špatně.

Mulder a Scullyová se vracejí do jiného světa. Všechno je dnes digitálně sledováno, paranoia je v Americe ještě větší než před patnácti lety. „Sledují nás, špehují nás a říkají, že tak budeme v bezpečí. Nikdy jsme nebyli ve větším nebezpečí,“ říká v ukázce Mulder.

Vedle něj uvidíme také šéfa Waltera Skinnera, Kouřícího muže, agentku Moniku Reyesovou a z nováčků herce Joela McHalea či Lauren Ambroseovou. První díl režíroval Chris Carter.

Reklama

Výběr článků

Načítám