Hlavní obsah

Mig 21 s Vojtou Dykem rapují v písni inspirované filmem Wilsonov

Novinky, Taťána Marenčíková

Kapela Mig 21 přichází s novou skladbou Ako F.B.I., ve které spojila síly s hercem a zpěvákem Vojtou Dykem. Představuje ji před startem svého podzimního turné a před premiérou nové české komedie Wilsonov, kterou je píseň inspirována.

Klip AKO F.B.I.Video: Falcon

 
Článek

Autory písně jsou Tomáš Polák (hudba) a Jiří Macháček (text). Právě Macháček s Dykem ztvárnili hlavní role v nové detektivní komedii Wilsonov. Klip k písni natočili Macháček s Dykem rekordně rychle na pražském Těšnově a jeho režie se ujal Jaroslav Fuit.

Členové skupiny Mig 21 ke spolupráci řekli: „Slovenský rap je jedna z oblastí, do níž se kapela MIG 21 doposud nevydala, a tak jsme rádi, že jsme konečně mohli do tohoto žánru proniknout a že náš kolega Vojta Dyk tuto cestu statečně podnikl spolu s námi.“ Podzimní turné kapely s názvem Štěstí hejbe planetou startuje 3. 10. a zahrnuje 13 koncertů.

V komedii Wilsonov ztvárňuje Jiří Macháček specialistu FBI Aarona Fooda, který společně s nezkušeným policejním čekatelem Eisnerem v podání Vojty Dyka pátrá po sériovém vrahovi řádícím ve Wilsonově v době plánování připojení města ke Spojeným státům. Jedná se o parodii na šestákové detektivky a též píseň a klip danou nadsázku dokazují.

Na detektivní komedii Wilsonov Tomáše Mašína podle scénáře Marka Epsteina se mohou diváci premiérově těšit už 1. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám