Hlavní obsah

Ellie Gouldingová se v lednu vrátí do Prahy

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Ellie Gouldingová se vrátí do Prahy. 30. ledna 2016 bude vystupovat v O2 areně. Oznámila to pořádající agentura Fource Entertainment. Vstupenky v cenových relacích od 990 do 1390 Kč budou v prodeji od 25. září.

Foto: ČTK

Ellie Gouldingová se v Praze představí podruhé.

Článek

Ellie Gouldingová patří mezi umělce, kteří se kromě domovské Británie dokázali prosadit i v amerických žebříčcích. Před pěti lety ji kritici označili za objev roku v anketách BBC Sound Of a Brit Awards. Jejich očekávání naplnila hned svou prvotinou Lights, na kterou navázala druhým albem Halcyon. Do dnešního dne jich prodala více než 20 miliónů kopií.

Po delší odmlce přijde rodačka z anglického Herefordu s novou deskou, která nese název Delirium. „Popisuje dny, kdy jsem neskutečně šťastná a někdy zase přesně naopak. Jsem vlastně pořád ve stavu deliria,” vysvětluje Gouldingová.

Nahrávka, která vyjde 6. listopadu, má shrnovat vše, co doposud zažila. Podílela se na ní řada osobností, například Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic nebo Guy Lawrence z Disclosure. Horkou novinkou a zároveň první ochutnávkou je singl On My Mind, který zpěvačka právě vydala.

Reklama

Výběr článků

Načítám