Hlavní obsah

Rolling Stones se chystají točit nové album

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kytarista skupiny Rolling Stones Keith Richards řekl, že se s kapelou nedávno sešli a diskutovali o nahrání nového alba. Padlo prý dokonce rozhodnutí, kdy by k jeho realizaci mělo dojít. Možná se začne ještě letos.

Foto: ČTK

Rolling Stones si věří na nové album. Na snímku Mick Jagger (vlevo) a keith Richards.

Článek

Během živého vysílání internetového rádia iHeartRadio Richards potvrdil, že Rolling Stones uvažují o nahrání nového alba. „Je to blízko,“ řekl. „Zatím nevíme kde, nevíme kdy, jen jsme si o tom trochu povídali.“

Magazínu Rolling Stone pak řekl: „Člověk nikdy neví. Musíme se pokusit dostat do studia ještě před Vánocemi, ale zase platí, že Vánoce jsou Vánoce. V každém případě na tom určitě pracujeme.“

Jeho kolega, zpěvák a frontman Mick Jagger, přitom začátkem tohoto roku ještě nemluvil o možnosti vzniku nového alba s velkou jistotou. „Bylo by to dobré, mám dokonce nějaké nové skladby. Všechny mají opravdu dobrá dema, a já bych je rád nahrál. Tak doufejme, že se to podaří,“ připomněl magazín Rolling Stones Jaggerova slova.

Pokud by nové album vzniklo, byl by to následovník studiovky A Bigger Bang, která vyšla v roce 2005.

Reklama

Výběr článků

Načítám