Hlavní obsah

Nová DVD: Šílený Max: Zběsilá cesta, Neutečeš, Pařba v Mexiku a Nekonečný příběh 2DVD

Právo, Věra Míšková

Tvůrce legendární série o Šíleném Maxovi, režisér George Miller, se vrací do světa bojovníka silnic ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Démonické přízraky pronásledují hrdinku hororu Neutečeš. Po Pařbě v Bangkoku je tu Pařba v Mexiku. V kolekci dvou DVD vycházejí oba díly Nekonečného příběhu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 35. týden

Článek

Šílený Max: Zběsilá cesta

Nová DVD

Ve snaze uniknout před svou divokou minulostí se Max Rockatansky potlouká sám pustinou. Jednoho dne narazí na skupinu uprchlíků, v jejímž čele stojí Imperator Furiosa. Rozzuřený tyran svolá všechny své gangy a nemilosrdně pronásleduje prchající rebely.

Šílený Max: Zběsilá cesta, Austrálie, USA 2015, akční sci-fi, 115 min., Režie: George Miller, hrají: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne a další.

Neutečeš

Nová DVD

Devatenáctiletá Jay se po příjemné chvilce se sympatickým mladíkem na zadní sedačce auta ocitne svázaná v opuštěné továrně. A mladík ji zpovzdálí opatrně pozoruje. Čeká totiž na okamžik, kdy se objeví démoni. Na okamžik, kdy to pro něj celé skončí a pro ni naopak začne. Nekonečná noční můra. Tyto až příliš reálné přízraky jsou součástí prokletí, které si jeho oběti předávají sexem jako štafetový kolík.

Neutečeš, USA, 2014, horor, 96 min., režie: David Robert Mitchell, hrají: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto, Jake Weary a další.

Pařba v Mexiku

Nová DVD

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchrannou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku...

Pařba v Mexiku, USA 2014, komedie, 90 min., režie: Scot Armstrong, hrají: Krysten Ritter, Alison Brie, Shannon Woodward, Lance Reddick, Adam Pally a další.

Nekonečný příběh 2DVD

Nová DVD

Příběh malého chlapce Bastiena, kterému se v antikvariátě dostane do rukou kouzelná knížka. Chlapec se tam schová před svými pronásledovateli a stařičký majitel si brzy všimne chlapcova zájmu o knihu. Při jejím čtení se Bastien stane součástí Nekonečného příběhu.

Ve dvojce se podivuhodná kniha znovu otevírá a nabízí své nekonečné kouzlo. Nekonečný příběh II: Další kapitola opět přivádí postavy a stvoření z knihy Michaela Endeho, tentokrát v příběhu, v němž Bastian musí zachránit Fantazii před zlými čaroději a najít přitom odvahu, která mu ve skutečném životě chybí.

Nekonečný příběh (remasterovaná verze), Německo 1984, dobrodružná fantasy, 90 min., režie: Wolfgang Petersen, hrají: Barret Oliver, Gerald McRaney, Drum Garrett, Noah Hathaway, Darryl Cooksey, Thomas Hill, Tilo Prückner, Moses Gunn a další.

Nekonečný příběh II: Německo/USA 1989, dobrodružná fantasy, 86 min., režie: George Miller, hrají: Jonathan Brandis, Kenny Morrison, Clarissa Burt, John Wesley Shipp, Thomas Hill a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám