Hlavní obsah

Na Jakuba a jeho pána si diváci ještě počkají

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na oblíbený remake Kunderova Jakuba a jeho pána si diváci pražského Divadla Bez zábradlí budou muset ještě pár týdnů počkat. Na repertoár se zatím, ač ohlášena, nevrátí.

Foto: ČTK

Jiří Bartoška a Zdeněk Žák v komedii Jakub a jeho pán

Článek

„S režisérem Radkem Bajgarem jsem se domluvil a slíbil mu, že o prázdninách natočíme film Teorie tygra. Hned po Karlovarském festivalu v rekordně parném létu jsem denně točil a budu točit až do patnáctého září a tělo si potřebuje odpočinout. Jsem rád, že to Karel a kolegové pochopili, a věřím, že to pochopí i diváci. Jakuba nastartujeme později,“ říká Jiří Bartoška. „Vzhledem k vzniklé situaci nahrazujeme hru Jakub a jeho pán nejnovějšími tituly z našeho repertoáru.

Návštěvníci se tak mohou těšit na komedie Jistě, pane premiére s Karlem Heřmánkem, Danou Morávkovou, Josefem Cardou, Kvartet s Janou Švandovou, Zdeňkem Žákem, Rudolfem Hrušínským a Veronikou Freimanovou nebo na Garderobiéra s Karlem Heřmánkem, Josefem Cardou, Bárou Kodetovou a dalšími vynikajícími herci,“ slibuje mluvčí DBZ Zlata Jílková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám