Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Všude samé Pixely

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká akční komedie Pixely je na prvním místě žebříčku návštěvnosti českých kin. O víkendu si ji vybralo 16 299 diváků.

Foto: Falcon

Postavy ze starých videoher znovu ožívají.

Článek

V Pixelech mimozemšťané zaútočí na Zemi s armádou, která je inspirovaná objekty videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) a zachránil tak naši planetu.

Na druhém místě je film o raperovi, který si říká Rytmus. Film předznamenaly mnohé špatné recenze, které varují, že je určen pouze pro vášnivé a nekritické příznivce této figury domácí rapové scény.

Rodinná animovaná komedie V hlavě pojednává o těžkém dospívání Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Franciska.

Riley je ovládána svými emocemi – Radostí (Amy Poehlerová), Strachem (Bill Hader), Hněvem (Lewis Black), Znechucením (Mindy Kalingová) a Smutkem (Phyllis Smithová). Emoce žijí v Řídicím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Pixely16 299
2.-Rytmus - Sídliskový sen15 023
3.2.V hlavě12 203
4.4.Mimoni10 092
5.-Krycí jméno U.N.C.L.E.9709
6.5.Mission: Impossible - Národ grázlů5955
7.3.Fantastická čtyřka4813
8.-Dárek4217
9.40.Uuups! Noe zdrhnul2807
10.8.Domácí péče2390

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám