Hlavní obsah

Nová DVD: Vybíjená, Žena v černém 2, Pořád jsem to já a Černé moře

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází film Vybíjená, který podle knihy Michala Viewegha natočil Petr Nikolaev. Druhé pokračování Ženy v černém má podtitul Anděl smrti. Oscara za nejlepší ženský herecký výkon dostala za roli ve filmu Pořád jsem to já Julianne Mooreová. Jude Law hraje kapitána lodi v thrilleru Černé moře.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Vybíjená

Nová DVD

Groteska o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Zdánlivě banální situace abiturientského srazu dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života.

Vybíjená, ČR 2015, tragikomedie, 93 min., režie Petr Nikolaev, hrají: Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Richard Genzer, Simona Krainová a další.

Žena v černém 2: Anděl smrti

Nová DVD

Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky školy Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí.

Žena v černém 2: Anděl smrti, VB 2015, horor/thriller, 94 min., režie: Tom Harper, hrají: Phoebe Foxová, Jeremy Irvine, Helen McCroryová, Oaklee Pendergast a další.

Pořád jsem to já

Nová DVD

Život světově uznávané lingvistky Alice se radikálně změní poté, co je u ní nečekaně diagnostikována Alzheimerova choroba. I přes podporu manžela a tří již dospělých dětí se tak kvůli rychle se zhoršujícím příznakům nemoci začíná bortit jak její dosavadní životní styl, tak akademická kariéra.

Pořád jsem to já, USA 2014, drama, 100 min., režie: Richard Glatzer, Wash Westmoreland, hrají: Julianne Mooreová, Alec Baldwin, Kristen Stewartová, Kate Bosworthová a další.

Černé moře

Nová DVD

Jednoho dne dostane kapitán Robinson nečekanou nabídku. Má sehnat ponorku a posádku a plavit se na Černé moře vyzvednout z potopené nacistické ponorky zlaté cihly. Avšak pod hladinou moře ve stísněném prostředí ponorky začíná mezi posádkou obcházet nedůvěra, pochyby a smrt.

Černé moře, VB/USA/Rusko 2014, dobrodružný, 100 min., režie: Kevin Macdonald, Hrají: Jude Law, Ben Mendelsohn, Scoot McNairy, Tobias Menzies, Grigorij Dobrygin a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám