Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Stejné obsazení, menší tržby

Novinky, Taťána Marenčíková

Zřídkakdy nastane situace, že by se všechny medailové pozice návštěvnosti českých kin shodovaly s předchozím víkendem, tentokrát je tomu tak. V animované komedii V hlavě, v Mission Impossible - Národ grázlů i ve filmu Mimoni si své umístění obhájily. Na oslavu to ale nebude, protože už tak nízká návštěvnost totiž v minulém prázdninovém týdnu ještě poklesla.

Foto: Profimedia.cz

Z filmu V hlavě

Článek

V americké animované rodinné komedii V hlavě se dospívající dívka jménem Riley snaží vyrovnat se stěhováním z amerického Středozápadu do San Franciska. Riley je, ostatně jako my všichni, ovládána emocemi, které žijí v Řídícím centru uvnitř její mysli. Jak se s novým začátkem v jiném městě, škole a bez kamarádů vyrovnají Radost (Amy Poehler), Strach (Bill Hader), Hněv (Lewis Black), Znechucení (Mindy Kaling) a Smutek (Phyllis Smith)? První místo s velmi nízkým počtem 17 828 diváků.

Ethan Hunt (Tom Cruise) nemá v pátém dílu Mission Impossible s podtitulem Národ grázlů oficiální pověření pro akci. Tajná vládní služba IMF (Impossible Mission Force) byla totiž rozpuštěna. To mu ale rozhodně nezabrání shromáždit svůj tým a pokusit se teroristy, kteří chtějí zavést nový světový pořádek, zastavit. Povede se jim to? Odpověď na tuto otázku zná po uplynulém víkendu dalších 13 379 nadšenců americké akční série.

Foto: Universal

Mimoni

Třetí místo opět obsadili „nesmrtelní“ Mimoni. Kevin, Stuart a Bob vyrazili do světa, aby všem svým malým žlutým kamarádům vrátili smysl života. Nutně totiž potřebují nového pána, největšího zloducha, kterému chtějí sloužit. Dostanou se až do Ameriky na floridský festival zločinců všeho typu, kde se pokusí získat přízeň absolutní královny světového zločinu Scarlett Odkráglové. Ta si však nezadá jen tak s někým a chce si své potenciální „zaměstnance“ prověřit. Podaří se Mimoňům ukrást britské korunovační klenoty a získat novou hrůzostrašnou vládkyni?

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.V hlavě17 828
2.2.Mission Impossible – Národ grázlů13 379
3.3.Mimoni12 615
4.4.Ant-Man5 923
5.-Nesmrtelný6 069
6.-Vykolejená4 344
7.7.Domácí péče4 255
8.6.Méďa 24 046
9.-Amy3 657
10.5.Bez kalhot XXL2 330

Reklama

Výběr článků

Načítám