Hlavní obsah

Premiéra: Zpěvák Vlasta Horváth natočil klip k písni Kousek mýho já

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Vlasta Horváth představuje v premiéře na Novinkách.cz svůj nový videoklip. Je k písničce Kousek mýho já, která je na jeho zatím posledním albu To máme znát, jež vyšlo před rokem.

Videoklip k písni Kousek mýho jáVideo: archív Vlasty Horvátha

 
Článek

Režisérem videoklipu je Allan Šubert, natáčelo se ve vile knížete Maxmiliána na zámku Loučeň. Lokaci i herečku Paolu Panizzaovou si pro realizaci klipu vybral sám režisér.

„Třetí klip ze svého posledního alba jsem už ani neplánoval. Jenomže písnička Kousek mýho já je pro mě velmi osobní, niterná. Napsal jsem ji v době, kdy se narodila má dcera, a nakonec jsem usoudil, že by si zasloužila videoklip. Myslím si, že díky němu je takříkajíc dotažená do konce a věřím, že se bude lidem líbit,“ řekl Novinkám.cz Vlasta Horváth.

Zpěvák se představí 2. září v Berouně na znovuotevření KD Plzeňka, 12. září pak na festivalu Berounské letorosty a na Roudnickém vinobraní, 19. 9. v Orlové a 28. 9. v Lovosicích na Václavské pouti.

Reklama

Výběr článků

Načítám