Hlavní obsah

Rod Stewart vystoupí s The Faces

Právo, jaš
Londýn

Britský zpěvák Rod Stewart se opět spojí s kapelou The Faces, kterou založil v Londýně v roce 1969, působil v ní až do roku 1975 a dosáhl s ní velkého úspěchu a uznání.

Foto: Profimedia.cz

Rod Stewart

Článek

Vystoupí totiž 5. září na charitativním koncertu nazvaném Rock’n’Horsepower, který Stewart organizuje společně s bubeníkem Kenneym Jonesem. Akce se odbude v Hurtwood Park Polo Clubu v anglickém Ewhurstu nedaleko Londýna.

„Být součástí The Faces bylo jako šílená jízda, ale bylo to skvělé. Jsme velmi rádi, že můžeme koncertem podpořit organizaci Prostate Cancer UK,“ řekl Rod Stewart, jenž s kapelou naposledy koncertoval v roce 1993 a vrátí se k ní tedy po dvaadvaceti letech.

Na koncertě se představí i kytarista Ronnie Wood, který působí i v Rolling Stones. Na pódiu se tak sejdou všichni žijící původní členové The Faces.

„Je to v pořadí již třetí koncert Rock’n’Horsepower, který děláme pro Prostate Cancer UK, a vypadá to, že to bude i největší ročník,“ uvedl Kenney Jones. „Roky strávené v The Faces patří k těm nejlepším mého života a jsem velmi hrdý na to, že jsem členem této skupiny. Jsem rovněž opravdu nadšený, že mám příležitost znovu vystoupit na pódiu s Rodem a Ronniem,“ dodal.

Reunion The Faces nastal v roce 2009, od té doby kapela nenatočila ani jednu desku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám