Hlavní obsah

V sobotu proběhne festival Natruc Kolín

Právo, šíd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na osmnáctém ročníku oblíbeného hudebního festivalu Natruc, který proběhne na Kmochově ostrově v Kolíně (sobota v 11.30 hodin), vystoupí skupina Monkey Business, která tam oslaví svých patnáct let na scéně.

Foto: Jan Handrejch, Právo

V Kolíně se představí i Vypsaná fixa

Článek

Skladby z nového alba představí punkoví veteráni Visací zámek. Kromě nich se představí například skupiny Vypsaná fixa, Škwor, Rybičky 48, UDG nebo zpěváci Voxel a Xindl X.

Návštěvníci se mohou těšit i na zahraniční hosty. Kromě slovenské skupiny Paranoid přijede britské trio Tribazik a zpěvák Rocky Leon (USA), který ve své hudbě mísí hip hop, reggae, ska i rock.

Kuriozitou bude také padesátiminutové vystoupení dechovkového souboru Kolíňanka se zpěváky rockových kapel, kteří v tomto hudebním stylu předvedou své nejznámější písně.

Hlasy fanoušků v soutěži Natruc Talent posunuly na festival skupiny Liwid, WAF, Quiet a divokou kartu dostala kapela John Wolfhooker.

Reklama

Výběr článků

Načítám