Hlavní obsah

Nová DVD: Cesta naděje a Annie

Právo, Věra Míšková

Russell Crowe jako herec i režisér představuje drama Cesta naděje z období po první světové válce. Cameron Diazová hraje zlou pěstounku v rodinné hudební komedii Annie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 29. týden

Článek

Cesta naděje

Nová DVD

Australský farmář Joshua Connor se vydává na dalekou cestu, aby se v cizí nepřátelské zemi dostal na místo nejděsivější bitvy první světové války a našel hroby svých tří synů. Cesta ho z australského kontinentu vede do Konstantinopole, doprostřed chaosu hroutícího se impéria Osmanské říše. Connor se musí zorientovat v neznámém prostředí plném exotiky. S nečekanou pomocí pak začíná soukromé válečné tažení.

Cesta naděje, Austrálie/USA 2014, drama, 111 min., režie: Russell Crowe, hrají: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney a další.

Annie

Nová DVD

Rodiče opustili malou Annie s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí. Život jí ztrpčuje zlá pěstounka, slečna Hanniganová. Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku rozhodne Annie ujmout, je to krok, který jí změní celý život.

Annie, USA 2014, rodinná komedie/muzikál, 118 min., režie: Will Gluck, hrají: Jamie Foxx, Quvenzhane Wallisová, Bobby Cannavale, David Zayas, Cameron Diazová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám