Hlavní obsah

Skupina Verona zveřejnila letní klip Teď a tady

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová dvojice Verona představuje singl Teď a tady. Veselou skladbu, která sama sebe bere s nadsázkou, doplňuje videoklip plný roztančených postav.

Verona: Teď a tadyVideo: BrainZone

 
Článek

Hudbu napsali Peter Fider a Markéta Jakšlová, tedy kapela Verona, text Viktor Dyk a Peter Fider a režisérem klipu je Lukáš Hrdý. Obsadil do něho množství tanečníků i netanečníků a oblékl je do originálních kostýmů. Do rytmu písničky si tak podupávají krabička hranolek, kulturista či husa.

V klipu se představuje celý tým Verony, tedy kromě hlavních protagonistů i booking manažerka Marcela, zvukaři Ráďa a Michal a textař Viktor Dyk. Zatančili si v něm i partneři obou členů Verony, pozorný divák si ale jednotlivé členy schované v kostýmech v klipu musí najít.

Zpěvačka Markéta Jakšlová a atmosféře při natáčení řekla: „Bylo to náročné s ohledem na počet komparzistů, nicméně to bylo jedno velké překvapení, protože každý, kdo se ještě v maskérně styděl a křižoval se, že před kameru nevleze, to nakonec parádně bez zábran rozjel!“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám