Hlavní obsah

Jelen oznámil termíny svého podzimního turné

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská skupina Jelen má za sebou mimořádně úspěšné období a na české hudební scéně je milým zjevením. Loni na jaře vydala debutové album Světlo ve tmě, poté uspěla na letních festivalech a na podzim si řekla o diváckou pozornost na společném turné se skupinou Divokej Bill.

Foto: Universal Music/Jiří Štarha

Skupina Jelen prožívá mimořádně úspěšné období.

Článek

V listopadu se radovala z nominace na objev roku v anketě Český slavík Mattoni a letos v dubnu stejný titul získala v anketě hudebních odborníků Ceny Anděl. Předtím absolvovala společné turné s kapelou Nebe, na jehož koncertech bylo v drtivé většině vyprodáno.

Minulý týden Jelen představil videoklip k první písničce ze svého loňského alba a současně oznámil termíny svého nadcházejícího podzimního turné.

„Hrajeme teď doopravdy jako o život. Plní se nám sen. Křižujeme republiku a vystupujeme všude. Hospody, poutě, jarmarky, náměstí, majálesy, ale i rockové, countryové a multižánrové festivaly. Máme hodně energie a velkou chuť do hraní. Proto je také náš nový videoklip sestříhán z našich koncertů. Pódium je to místo, kde se cítíme nejlépe,“ říká frontman Jindra Polák.

Termíny turné

23. 11. Ostrava

24. 11. Brno

25. 11. Bratislava

27. 11. Karlovy Vary

4. 12. Plzeň

5. 12. Pardubice

9. 12. České Budějovice

13. 12. Praha

Podzimní turné začne 23. listopadu v Ostravě a skončí 13. prosince v Praze.

Reklama

Výběr článků

Načítám