Hlavní obsah

Frontman Black Keys představil další song z projektu The Arcs

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frontman Black Keys Dan Auerbach představil další ukázku svého nového projektu The Arcs. Jedná se o track Outta My Mind z připravovaného alba.

The Arcs: Outta My MindVideo: The Arcs

 
Článek

Kapka psychedelie, bluesrockové sólíčko a vesmírné zvuky se snoubí v novém singlu The Arcs. Jejich první LP deska se jmenuje Yours, Dreamily a vyjde oficiálně až 4. září u Nonesuch Records. Vybrané singly si ale můžete stáhnout přes iTunes.

Deska Yours, Dreamily nepředstavuje první Auerbachův výlet z mateřské kapely Black Keys. Kromě toho, že produkoval desky Dr. Johna a Lany Del Rey, vydal sólo album Keep It Hid v roce 2009. Nicméně The Arcs (Leon Michels, Richard Swift, Homer Steinweiss a Nick Movshon s hosty Kennym Vaughanem a Mariachi Flor de Toloache) vypadají téměř jako regulérní skupina.

„Je to něco úplně jiného než u Black Keys, kde píšu texty, akordy, melodie. Každý song na této desce je společným dílem skupiny. Proto to nevydávám pod svým jménem,” vysvětlil Auerbach.

Reklama

Výběr článků

Načítám