Hlavní obsah

Nová alba: Tomáš Klus, Neil Young či Lifehouse

Právo, Jaroslav Špulák

Tomáš Klus vydal poslední album před svou plánovanou roční pauzou, Neil Young s kapelou Promise of The Real nahrál koncepční kolekci a Lifehouse se vracejí po třech letech s novým albem.

Článek

Tomáš Klus: Anat Život Není

Foto: archív T. Kluse

Nová alba

Na svém pátém albu je písničkář Tomáš Klus ve výrazu především naléhavý. V textech se objevují témata, která mu leží na srdci, včetně nesmyslnosti válek nebo podléhání moderním technologiím. Kolekci pokřtil v sobotu v amfiteátru ve Svojšicích a celou ji tam představil naživo.

Neil Young + Promise of The Real: The Monsanto Years

Foto: Warner Music

Nová alba

Kanadský hudebník, zpěvák a skladatel Neil Young je velmi pilný. Nyní se představuje koncepčním albem, ve kterém protestuje proti praktikám amerického potravinářského koncernu Monsanto.

Lifehouse: Out Of The Wasteland

Foto: Mystic Production

Nová alba

Lifehouse je americká poprocková kapela, která je na scéně už od konce devadesátých let. Novinka je její sedmá deska v pořadí. Formace se na ní představuje utěšené skladby, které splňují požadavky na vytvoření příjemné atmosféry s trochou rockového vzrušení.

Tremonti: Cauterize

Foto: FRET12

Nová alba

Čtyři roky existující americká skupina stojí za svým šéfem, zpěvákem a kytaristou Markem Tremontim. Ten funguje i ve skupinách Creed nebo Alter Bridge, ovšem ve svém projektu se přiklání více k metalovým riffům.

To/Die/For: Cult

Foto: Nuclear Blast

Nová alba

To/Die/For je finská goticmetalová skupina, jež vznikla už na začátku devadesátých let. Na nové kolekci se drží svých hudebních zvyklostí a je v tom velice profesionální, možná jen příliš chladná.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám